Salvia műszer

Modern korunkat az ember ökorendszerének megbomlása, az életkörnyezet károsodása, és a stressz jellemzi. Az ember végtelenül sok, részben még ismeretlen méreg hatásának van kitéve (pl. élelmiszerek adalék- és színezőanyaga, gyógyszerek és antibiotikumok szedése, dohányzás, légköri szennyeződés, baktériumok, vírusok, nehézfémek, stb.).

A szervezetünkbe oktalanul bevitt szennyezőanyagok, s a mindenhonnan bennünket érő stresszhatás több méreganyagot juttat a testünkbe, mint amit az kiválasztani képes. Mindez megterheli immunrendszerünket. Sok kártékony anyag halmozódik fel a szövetekben, a test valamennyi sejtjében lerakódnak, gátolják a sejtek táplálását: szervezetünk megbetegszik, elöregszik, s ez a hajat is érinti. A lerakódások akadályozzák a keringést, így a vérben lévő tápanyagok nem tudnak eljutni a hajhagymákat építő és ellátó sejtekhez. Szervezetünk állandóan igyekszik védekezni a méreganyagok, mérgek ellen. Ezek közömbösítéséhez ásványi anyagokat használ fel a szervezetből. Mivel a fejbőr (a köröm, bőr, csontok, porcok mellett) szervezetünk főbb ásványi anyag és nyomelem raktára közé tartozik, a közömbösítés során illetve után itt alakul ki a napjainkban egyre több embert érintő hajhullás, kopaszodás.

Az egészséges haj érdekében tehát a szervezet megtisztítása elengedhetetlen.
A szervezetben található mérgező anyagok kimutatásának legújabb eszköze a méregtérkép, mely műszeres állapotfelmérés alapján készül el. Lényege, hogy a test akupunktúrás pontján keresztül, a bőr ellenállásának alapján megállapítható, milyen káros anyagok és hol találhatóak a szervezetben, melyek bizonyos körülmények között mérgezőek lehetnek. A méréshez használt tesztampullák a testben található mérgek (nehézfémek, baktériumok, penészgomba) jelenlétére reagálnak.

Ezek a káros anyagok, fertőzések és mérgek rosszul működő immunrendszerhez, a test szöveteinek tartós károsodásához, és a betegségek kialakulásához vezetnek. A műszer mutatójának kilengése jelzi, mennyi káros anyagot tartalmaz a szervezet. Ha sikerül a mérgek jelentős részét eltávolítani, háttérbe szorulnak, illetve megszűnnek a betegségek tünetei. A műszerrel a méregtelenítés hatékonysága is ellenőrizhető: 6-8 hetente végzett kontrollvizsgálatokkal kimutatható a szervezet folyamatosan tisztuló állapota.

A haj az egészségi és lelki állapot indikátora. A hajprobléma önmagában nem jelenik meg, hanem a krónikussá vált bajok tüneteként jelentkezik. Hajhullásnál, hajritkulásnál a méregtérkép készítése elengedhetetlen a kiváltó okok felderítéséhez. Ezek lehetnek: anyagcserezavarok, gomba-, és baktériumfertőzés, vitamin és ásványi anyag hiány, belső szervi megbetegedések, a szervezet túlsavasodása a helytelen táplálkozás miatt, nehézfémterhelés, környezeti mérgek, stressz stb. A méregtérkép elkészítése után lehetővé válik a pontos, személyre szabott terápia homeopátiás készítményekkel. A termékek olyan regenerációs anyagok, melyek kizárólag gyógynövények, ásványok egyedülálló összetételét tartalmazzák. HDTX (holográfiai méregtelenítés) technológiát alkalmazva az immunrendszer segítségével hatnak az általuk feltételezett méreg és fertőzésgócokra, illetve a lelki (pszihoszomatikus) folyamatokra is.

Semmilyen más szedett gyógyszerrel illetve gyógyhatású készítménnyel nem lépnek reakcióba, mellékhatásuk nincs. Képesek az évek alatt felhalmozódott mérgeket kicsöpögtetni a sejtekből és a szövetekből. A méregtérkép készítés alapján folytatott terápia nem csak problémás esetekben nyújthat megoldást, hanem a vizsgálattal megelőzhető az egyes hajgyógyászati problémák idő előtti megjelenése.