Nexa Hajgyógyászati Stúdió Zalaegerszeg

A mai világban, mikor a külső megjelenés minden területen nagyon fontos, az átlagosnál is nagyobb szerepet kap a haj, illetve annak ápolása.

A szép haj az egészség szimbóluma is, ezért elengedhetetlen a fejbőr, és a szervezet megfelelő működése.

A haj-, és a fejbőr betegségeinek számtalan oka lehet: gyógyszerek szedése, táplálkozási-, életviteli változások, betegségek, fokozott stressz, levegő szennyezettsége, helytelen fejbőr-, és hajápolás, stb. Ezek a hatások rontják a fejbőr anyagcseréjét, megbomlik egészséges mikroflórájának egyensúlya, aminek következtében kialakulnak a különböző haj-, és fejbőr problémák: hajhullás, hajritkulás, zsírosodás, korpásodás.

Az utóbbi időben jelentősen megemelkedett a haj-, és fejbőr problémákkal küszködők száma: ma a lakosság kb. 50-60%-át érinti ez a probléma.

Sokan csak akkor tulajdonítanak jelentőséget ennek, ha a környezet is észreveszi a rossz állapotban lévő fejbőrt, illetve hajállományt. Sajnos ilyenkor a kétségbeesett kapkodás miatt alkalmazott, nem a probléma súlyának megfelelő külső, illetve belső kezeléseknek köszönhetően a megoldás csak eltolódik (vagy ideiglenes), így hónapokat, éveket veszítenek el a panaszosok. Pedig ezen hajproblémák kezelhetőek, illetve megelőzhetőek.

A trichológia (hajgyógyászat) a haj-, és a fejbőr gyógyításával foglalkozó tudomány.
Vizsgálja a rendellenes működések (hajhullás, hajritkulás, zsírosodás, korpásodás) előidéző-, és mellékokait, segít megállapítani, hogy a fejbőrön, illetve hajhagymáknál tapasztalt elváltozások milyen terápiákkal szüntethetők meg.

Hajgyógyászati Stúdiónk 15 éve működik Zalaegerszegen. Nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, mind az állapotfelmérés, mind a kezelések területén. Egyedülálló technikai, és szakmai háttérrel, elsősorban stúdiónkban kezeljük az elváltozásokat, de igény szerint otthoni terápia elvégzésre is van lehetőség.

Stúdiónkban diszkrét körülmények között történik a vizsgálat, és a professzionális anyagokkal történő, személyre szabott kezelés.

Megfelelő rendszerességgel kontrollvizsgálatokat végzünk. Nagy hangsúlyt fektetünk nemcsak a minőségi szolgáltatás nyújtására, hanem a megelőző vizsgálatokon való részvételre is.

Kezeléseknél fontosnak tartjuk, hogy nemcsak a tünetet, hanem az okokat is meg kell szüntetni annak érdekében, hogy egy terápia hatékonyan működjön.

Természetesen ez sok esetben türelmes, kitartó munkát igénylő folyamat.