Egyedülálló lézerterápiás kezelés

LÉZER A HAJÁPOLÁS SZOLGÁLATÁBAN

A fény gyógyító erejének alkalmazása az egészségügyi problémák kezelésében hosszú múltra tekint vissza. A fény az energia, az energia az élet. A fény fontos életfunkciókat stimulál. Fényterápiát már az ókori Egyiptomban, Görögországban is alkalmaztak gyógyítási célra.
A laser a Light Amplification by Stimulated of Radiation rövidítése (fényerősítés kényszerített kibocsátás által). A lézerfényt évszázadok óta ismerik és alkalmazzák a gyógyászatban. Fejlődése, alkalmazási területe folyamatosan bővült az idők folyamán.
A koncentrált fénysugár előnye a nagy teljesítmény, a gyorsaság, nem termel hőt, alkalmazása nem jár fájdalommal, és rendkívül kis területre is összpontosítható. A teljesítményük alapján nagy teljesítményű - főként a sebészetben alkalmazott - és alacsony energiájú -ún. lágylézereket különböztetünk meg. Az utóbbiak a test öngyógyító folyamatainak serkentésében töltenek be központi szerepet.
A haj a férfiak és a nők természetes "ékszere", ám ha probléma adódik, nehezen találnak valóban hatékony megoldást. Hajgyógyászati stúdiónkban a legújabb, és hatékonyságát tekintve kimagasló eredményeket mutató kezelési eljárásunk a lézeres fényterápia.
A terápia egyfajta fénystimulációs eljárás: a készülék működés közben, mellékhatások nélkül regenerálja a hajat, és a fejbőrt. A készülék az általa kibocsátott lézerfény energiájának stimuláló hatásán keresztül a következőképpen hat:

  • stimulálja a fejbőrt, egyedülálló módon kezelve ezáltal a problémás elváltozásokat
  • a tüszők mélységéig behatolva javítja a sejtanyagcserét, gyorsítja a sejtosztódást, intenzívebb sejtképzés jön létre, a vérkeringés fokozódik, ezáltal a hajhullást egyedülálló módon kontrollálja
  • felgyorsítja az elöregedett sejtek megújulását, méregteleníti a fejbőrt, növeli az oxigénellátást, ezáltal több tápanyagot juttat a fejbőrbe, ami gyorsítja a hajnövekedést
  • normalizálja a faggyúmirigy túltermelése miatt kialakult zsírosodást, kezeli az irritációt és korpásodást, gyulladáscsökkentő hatású, gyorsítja a sebgyógyulást
  • javítja a haj minőségét: a hajhagyma stimuláló hatása miatt a haj egészségesebben, dúsabban, vastagabban nő újra
  • kémiai beavatkozások -dauer, festés, szőkítés- után kondicionálja a fejbőrt és a hajat
  • növeli a kollagénrostok számát, ami a fejbőr idő előtti elöregedését gátolja
  • a hajbeültetéseknél átesett pácienseknél keletkezett hegesedést gyorsabban regenerálja, szebbé válik a bőrfelület
  • férfiaknál és nőknél egyaránt hatékony

A HAJ ÁLLAPOTÁNAK JAVULÁSA EGYÉN- ÉS PROBLÉMAFÜGGŐ!!!!